Hvad er lejer lån?

Hvis du lejer fast ejendom, så du måske tror, at det er svært at få fat i et godt lån. Men det er simpelthen ikke sandt længere, og personlige lån til lejere er stadig mere populære. Hvis du er en lejer og ønsker flere oplysninger om, hvordan du får et lejer lån, så denne artikel kan have nogle oplysninger, der kan hjælpe dig.

Hvad er lejer lån?

Lejer lån omtales ofte som usikrede personlige lån eller ikke-homeowner lån. De er for folk, der ikke har sikkerhed af ejendom til at sikre sig mod et lån beløb. Med huspriserne stigende, mange mennesker lejer ejendom i stedet. Långivere har bemærket denne tendens og tilbyder flere og mere konkurrencedygtige lån vilkår til folk, der ikke ejer ejendom.

Kriterier for et lejer lån

I stedet for at sikre lånet beløb mod dit hjem, skal du bevise over for långiver, at du er i stand til at betale tilbage lånet beløb. Dette gøres ved at gennemgå dine kreditvurderinger og ansættelsesoplysninger. Hvis du har en god kreditværdighed og har betalt tilbage alle dine gæld til tiden før, og du er også i stabil fuldtidsbeskæftigelse, bør du være i stand til at få et lån. Det beløb, du kan låne, vil naturligvis afhænge af din indtjening og din kredit historie. Jo mere du tjener og den lavere risiko, du er til långiver, jo mere vil du være i stand til at låne. Men, normalt kan du låne mellem £500 og £10.000 over en periode på 1 til 7 år.

Omkostninger ved et lejer lån

Naturligvis, fordi långiver ikke har den ekstra sikkerhed af ejendom mod lånet, rentesatser er generelt højere end for boligejer lån. Men hvis du handler omkring du kan få satser, der er meget gode, lån til rki gæld som vil bidrage til at holde det beløb af interesse, du betaler til et rimeligt beløb. Et eller andet sted i regionen på 7-10% er en god figur at kigge efter, når de forsøger at få en lejer lån.

Dårlige kreditvurdering problemer

Hvis du har dårlig kredit eller er selvstændig, så få en lejer lån vil blive sværere. Men det er ikke umuligt at få et lån til en god pris, selv om du har dårlig kredit. Så længe du kan bevise over for långiver, at du ikke er en enorm risiko, bør du blive en succes. Der er virksomheder, der specialiserer sig i lejer lån til folk med dårlig kredit, men de satser, de opkræver, er ofte højere. Din bedste chance er at shoppe rundt online for at finde en god handel.

Hurtigt at få fat i

Selv om du måske ikke være i stand til at låne så meget som du ville med en boligejer lån, har lejer lån har den fordel, at være hurtig til at få fat i. Mange online virksomheder giver dig mulighed for at udfylde dine oplysninger online, og fordi der ikke er behov for at værdsætte din ejendom, du kan have lånet i løbet af dage eller endda timer. Hvis du lejer ejendom, derefter overveje at få en boligejer lån til dækning af dine finansielle behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.