Allergi

Allergi”- en massiv emne, som berører mere end 55 millioner amerikanere. Bortset fra nordamerikanerne, allergier også berører et stort antal resten af verdens befolkning – tæt på 40 procent, i kendsgerning, vilje, på en gang, eller en anden, lider den irriterende og ofte invaliderende resultaterne af denne lidelse.

Allergi”- en massiv emne, som berører mere end 55 millioner amerikanere.

Bortset fra nordamerikanerne, allergier også berører et stort antal resten af verdens befolkning – tæt på 40 procent, i kendsgerning, vilje, på en gang, eller en anden, lider den irriterende og ofte invaliderende resultaterne af denne lidelse. Allergiske symptomer spænder fra mild til livstruende. Nysen, hoste, kløe og fyld op næse øjne. Kan endda være en af de årsager til astma og helt igennem, til tider dødelig, anafylaktiske reaktioner.

Allergi årsager, er mange og varierede. Blandt de mere almindelige er mug, støvmider og det om foråret, pollen.

Genetik kan også spille en rolle, og det kan blive gjort noget ved. Både gode og dårlige er gået ned til dig, gennem dine forældre.

Et lavt immunsystem er en anden væsentlig årsag til allergi. Styrke immunsystemet, med som det grønne træ, kan hjælpe, men balancering immunsystemet er langt mere at foretrække, da styrke immunsystemet kan forårsage komplikationer i andre områder.

Hvad der forårsager allergi? Dybest set, kroppen er blot at reagere på en opfattet trussel og bekæmper allegens på samme måde som en bakteriologisk invasion.

Allergier, vedrørende fødevarer, er ikke så almindelige som de fleste mennesker tror, men kan være alvorlige, forårsager flere hundrede dødsfald årligt.

Mens millioner af mennesker er allergiske over for dyr, især katte, bør vi søge lindring, snarere end at undvære selskab med vores dyrebare og loyale, firføddede venner.

Kure kan være mange og varierede. Astmaanfald, for eksempel, kan afhjælpes ved udtagning af en kinesisk herbal formel opkaldt, mindre Blue Dragon, eller XQLT eller xiao – qing – lang tang. Det har med held været brugt i århundreder i Kina.

Det er en mest effektive bronkodilaterende og ofte mere virkningsfuldt end ordineret medicin.

Akupunktur har også vist sig for at være mest effektive behandling for allergi generelt.

Kosttilskud og vitaminer kan også bidrage til at forbedre immunforsvaret, sammen med en sund livsstil.

Vitaminer, A, C, E, selen og carotenoider. Antioxidanter, MSM, magnesium og zink kan også hjælpe. Amerikanerne især er blevet besat om renlighed og købe et produkt, der lover at være “99 procent effektiv mod alle dårlige bakterier”, eller noget sådan noget vrøvl. Børn, især de helt unge, kunne drage fordel af en “lille snavs” i deres omgivelser, at styrke deres immunforsvar, fra en tidligere alder.

Spise fødevarer “i sæson” kan hjælpe. Folk plejede at spise årstidens frugt og grønt, men med køling og shipping, fra rundt om i verden, vores organer modtager ingen pusterum fra dette problem.

Dette har nødvendigvis været en meget kort artikel om allergi.

Søge yderligere oplysninger fra mennesker praktiserer alternativ sundhed og medicin, såsom akupunktører, helsekosteksperter, holistisk praktikere og aromaterapeuterne. Du vil finde, at der er mange gratis og interessante oplysninger i dit lokale bibliotek eller på internettet.

Held og lykke i din søgen. Du vil finde det at være en mest oplysende og tilfredsstillende rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.